Reactie ouders
 • Ik ben Viktoria Bori, moeder van Szera, sinds 1 jaar verbondenaan de creche, Snuffie.Ik ben  (piano) docente, werkzaam op muziekschool, een prive praktijk en beroepshalve participeer ik in diverse orkesten als trompetiste,

  Ruim 2 jaar geleden is mijn dochter, Szera geboren. Toen Szera  3 maanden oud was had ik er best moeite mee de zorg van haar over te dragen aan derden. Het overgrote deel van de familie woont in het buitenland,voor de opvang van Szera hebben wij voor een oppas gekozen. Ik  dacht er toen  anders over,  vond haar te klein, te jong voor een creche .

  Op dit moment heb ik hier grote vraagtekens bij. Na een paar maanden waren wij  absoluut uitgekeken op deze oplossing en gelukkig kort daarna kwam er een plekje vrij in de creche, Snuffie. Sindsdien heeft ons leven een andere wending genomen ik ben  zeer content met deze verandering. Een heuse familie sfeer  en een rijkdom van verschillende culturen, waarbij er liefdevol en met respect wordt omgegaan met alle kinderen door alle leidsters en Oompie, (Humpert).

  Het doet mij een plezier mijn dochter te zien stralen het moment dat zij daar binnen komt. Ik ga dan ook met een gevoel van rust op pad, Hetgeen ik nodig heb om optimaal te kunnen functioneren en me te concentreren op mijn werk. Met andere woorden, Snuffie, een veilig gevoel en een absolute meepakker voor als je de kans krijgt daar geplaatst te worden.

  Proficiat aan de directie en alle leiders en leidsters voor de goede zorg aan onze kinderen.

  Viktoria Bori
 • Onze zoon Tammo zit nu ruim een jaar op dit kinderdagverblijf en komt er altijd vrolijk vandaan. Vaak neemt hij tekeningen of knutselwerken mee en zijn zang- en danskunsten worden zeer gestimuleerd. Thuis komen de leidsters en kinderen van de crèche vaak in zijn verhalen voor (voor zover ze te ontcijferen zijn). Kortom wij zijn zeer tevreden met de opvang voor onze zoon!

  Sander vader van Tammo
 • In de Gouden Leeuw is op de eerste verdieping een flat omgebouwd tot het kleine kinderdagverblijf Snuffie. Als je er voor het eerst komt voelt het als een huiskamer. Er zijn nooit meer, meestal een stuk minder dan 15 kinderen van verschillende culturele achtergronden. De sfeer is altijd hartelijk en vrolijk. Door de kleine groep is er veel mogelijk. Als het weer meezit gaan de kinderen erop uit, met de bolderkar of gewoon beneden bij de flat. De ritten met de bolderkar naar de markt of de kinderboerderij zijn voor veel kinderen een feest, ze komen buiten maar gaan ook op avontuur. Dit gebeurt vaak aan de hand van thema`s die ook gerelateerd zijn aan de ontwikkeling van de kinderen.

  Kinderdagverblijf Snuffie
 • Voor mijn tweede zoon Kik hebben we gekozen voor Snuffie. Heerlijk in de nabijheid van ons woonadres. De eerste indruk bij het bezoek aan Snuffie was het gevoel van een gezellige knusse familie. De leidsters van Snuffie zijn ervaren en betrokken en kennen geen groot verloop dus mijn zoon zal een goede band met de “pappa” en “mamma`s´ krijgen. En dat voel je dan ook.
  Je ziet de band ontstaan tussen de leidsters en Kik.

  De kinderen op Snuffie zitten met alle leeftijden bij elkaar zodat de kinderen goed leren omgaan met kinderen van verschillende leeftijden. Het zouden broertjes en zusjes van elkaar kunnen zijn. Maar wat nog belangrijker is,
  dat in Amsterdam vele verschillende culturen samenkomen. Snuffie is een afspiegeling van deze stad en buurt. En dat is waar mijn zoon in opgroeit.Kortom Snuffie is voor ons een Knusse, kleurrijke familie

  Ron de vader van Kik
 • Aan alle ouders,

  Mij is gevraagd om een stukje te schrijven over mijn bevindingen van Snuffie, de crèche waar mijn zoontje heen gaat.

  Romano is vanaf 6 maanden bij Snuffie terecht gekomen en heeft het eigenlijk vanaf dag 1 naar zijn zin. Elke dag alle aandacht van 3 tot 4 begeleiders en allemaal vriendjes en vriendinnetjes om lekker mee te spelen ( oké oké ook wel eens pesten haha).

  Snuffie heeft 1 groep met kinderen van 0 tot 4 jaar, wat ik een hele goede keus vindt. Geen baby en peutergroep, maar 1 gezellige bende waardoor de kleintjes kunnen leren van de oudere kinderen en de oudere kinderen leren omgaan met de kleintjes. Lekker lezen in 1 grote kring, liedjes zingen, samen spelen, knutselen, tellen en lezen. Echt alles komt aanbod!

  Romano heeft in de 15 maanden die hij nu bij Snuffie zit leren zitten, lopen, rennen, spelen, praten, zingen, tellen en nog veel meer. En nu gaat hij voor het eerst op de po. Dus alle fases waar zo`n kleine doorheen gaat wordt goed begeleidt door de begeleiders. En elke dag kan ik de avonturen van Romano weer lezen in zijn crècheboek waardoor ik niets van zijn dagen mis.

  Zoals je wel kan lezen ben ik zeer tevreden met de opvang die Snuffie mijn zoon biedt. Ik ben ervan overtuigd dat hij goed voorbereidt naar de kleuterklas zal gaan over 2 jaartjes.

  Groetjes Rita Sibilo
  Snuffie en Romano
 • Wij vinden Snuffie een creche waar kinderen zich direct thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Er heerst een leuke sfeer en de kinderen en hun ouders krijgen iedere dag weer een warm onthaal. Aan aandacht komen zij niets tekort. Er wordt veel warmte en liefde aan de kinderen gegeven. Ook wordt er een grote bijdrage geleverd aan de opvoeding. Mede hierdoor kunnen wij onze zoon met een gerust hart achterlaten.

  Jelanie (is naar de basisschool)
 • Onze kinderen hebben de laatste 4 jaar met veel plezier in kinderdagverblijf Snuffie doorgebracht. Door de kleinschaligheid van de opvang (het is één groep) heerst er een leuke sfeer en wordt overal de juiste aandacht aan besteedt. Niet voor niets scoort Snuffie altijd heel hoog bij inspecties. Belangrijker echter is dat onze kinderen de grootste vrienden met de leid(st)ers zijn. Wij vinden het ook een pluspunt dat er bij Snuffie ook een man voor de kinderen zorgt zodat er als het ware een vaderfiguur voor ze is tijdens de opvang.

  Ondanks dat onze oudste al een jaar naar de basisschool gaat wilde hij nog vaak graag mee om zijn zusje op te halen. Zo kan hij nog even zijn vrienden bij Snuffie over zijn laatste ervaringen vertellen en een high five (of knuffel) te geven.

  Wij hebben hele goede herinneringen aan de tijd bij Snuffie en willen ze hierbij nog bedanken voor de goede en warme zorg de afgelopen jaren!

  Ouders van Kian en Juno