Reactie stagiaires
 • Mijn naam is Feyza Erdem en ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Pedagogisch Werker 3 op het ROC VA in Noord en zit in mijn laatste jaar. Ik loop stage op Snuffie op de maandag, dinsdag en woensdag. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en heb het hier ontzettend

  Feyza Erdem
 • Mijn naam is Joëlla Verwey. Ik ben 19 jaar en volg de opleiding Pedagogisch Werk 3. Ik loop stage bij kinderdagverblijf Snuffie op de donderdag en vrijdag. Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar een leuke leerzame tijd.

   Joella Verwey
 • Ik zal mij via deze weg ook voorstellen. Ik ben Chelsea Colijn en ben 20 jaar oud. Ook ben ik een moeder van twee kinderen. Ik volg de opleiding Pedagogisch Werker (PW) en loop stage bij Snuffie op de dinsdag en woensdag. Ik hoop op een leerzame en prettige manier van stage lopen.

   Chelsea Colijn
 • Ik ben 17 jaar oud. Ik zit op ROC VA in Noord. Ik liep hiervoor al stage aan de andere kant (Snuffie 1 op Ganzenhoef). Dit is mijn eerste jaar, en ik loop stage op de maandag en dinsdag. Ik hoop dat ik veel mag leren op mijn stageplek.

  Hasfa el Mohajid